Waar & Wanneer

Wij verwelkomen je graag iedere tweede donderdag  van de maand van 9:30 tot 12:00 uur bij:

RosoeFood

Ter Cappellenstraat 6 | 2274 BZ Voorburg

De inloop is van 9:00 tot 9:30 uur.

De entreeprijs* bedraagt € 5,- per persoon per bijeenkomst en is inclusief 1 kopje koffie of thee.

Let op: Aanmelden is, in verband met de ruimte, verplicht! Dit kan via eventbrite

* De entreeprijs is exclusief servicekosten van eventbrite en BTW. 

RosoeFood is een warm familiebedrijf van Robert en Soenita, waarbij het maken van eten met passie en liefde centraal staat.

Daarnaast staat bij RosoeFood de versheid en kwaliteit van producten voorop. De missie van RosoeFood is heerlijke gerechten te maken, middels het gebruik van een mix van traditionele methoden en frisse technieken. Liefde is echter het belangrijkste ingrediënt!

In november 2018 zijn Robert en Soenita hun eigen eethuis gestart met de naam RosoeFood.

De locatie is in het najaar van 2018 volledig gerenoveerd en sfeervol ingericht. Er zijn meerdere tafeltjes waar je aan kunt aanschuiven, maar afhaal voor de lunch of zelfs voor het avondeten is ook mogelijk.

Na de netwerkbijeenkomst kun je dus nog even (met elkaar) genieten van de heerlijke gerechten van RosoeFood en het is tevens mogelijk om daarna nog even rustig te werken, dus de laptop kan gewoon mee.

Hoewel de Surinaams/Indische keuken aan de basis staat, geeft RosoeFood een eigen twist aan al hun heerlijke gerechten. Daarnaast hebben zij ook een heel bijzonder motto: Let’s taste the world. Iedere maand staat de keuken uit een ander land centraal en is er uit dat land een specifiek gerecht aan de menukaart toegevoegd, om mensen en culturen samen te brengen.

Ben je alvast nieuwsgierig naar de menukaart? Klik dan hier!

Data netwerkbijeenkomsten

De volgende bijeenkomsten zijn op:

Donderdag 12 september 2019

Donderdag 10 oktober 2019

Donderdag 14 november 2019

Donderdag 12 december 2019

 

*Wil je het makkelijk kunnen onthouden?: Iedere tweede donderdag van de maand.

 

Aanmelden verplicht!

Tijdig aanmelden voor onze netwerkbijeenkomsten is, in verband met de ruimte, verplicht en kan via eventbrite. 

Er is ruimte voor ongeveer 20 personen. Groeien we groter, dan hebben wij ook al een optie voor een grotere locatie, maar daar gaat wat planning en organisatie aan vooraf, vandaar de verplichte aanmelding.

We hopen je graag (weer) te zien!!

Parkeren & Openbaar Vervoer

Let op: Er geldt hier een blauwe parkeerzone. Uiteraard houden wij hier rekening mee tijdens het programma van de bijeenkomsten.

Er is een bushalte van lijn 45 (Den Haag Centraal – Voorburg – Voorschoten – Leiden) voor de deur. De naam van de halte is: Van Halewijnlaan, te Voorburg. Vanaf Station Laan van NOI (trein, tram, metro) is het ongeveer 10 minuten lopen.