Inmiddels hebben wij een leuke community opgebouwd met trouwe deelnemers. Ondernemers die heel regelmatig te vinden zijn op onze netwerkbijeenkomsten en daarnaast ook nog eens heel erg betrokken zijn bij het concept.

Doordat wij niet werken met leden, is een ledenlijst wat lastig. Wij begrijpen echter ook heel goed dat het vooraf helpt om een beetje te weten wie je gesprekspartners zijn op een netwerkbijeenkomst, zodat je je kunt voorbereiden wie je graag wilt spreken en wat je dan wilt bespreken. Daarnaast is het fijn om binnen te stappen in een community waar je gemakkelijk contact kunt maken en dan kan het helpen om online al even kennis te hebben gemaakt met iemand, door zijn of haar website of LinkedIn-profiel te bezoeken of zelfs al vooraf te linken of contact te leggen. Gelukkig is onze community heel toegankelijk en laagdrempelig en wordt je bij binnenkomst direct verwelkomt in de groep.

Op deze pagina vind je onze trouwste deelnemers, hun websites, LinkedIn-profielen, waarom onze netwerkbijeenkomsten ze zo aanspreken én wie de belangrijkste Balcony Person in hun leven is. Maak hier alvast kennis en dan maken wij graag heel snel kennis met jou en wie weet sta jij er voor je het weet ook wel bij als een van onze trouwste deelnemers!

Jolanda de Kok | JK Solutions

Website | LinkedIn-profiel
Balcony People Platform

Juist een kleinschalig netwerk event is voor mij erg prettig. De dingen die ik voor mijn opdrachtgever doe zijn meestal van vertrouwelijke aard. Ik ontzorg mijn opdrachtgevers en dat houdt in dat ik in hun agenda kan, hun mail zie etc. Hier komen ook vaak allerlei privé dingen voorbij en die wil je niet zomaar aan iemand tonen. De meeste opdrachtgevers heb ik dan ook via mond-tot-mond reclame/aanbeveling. En dan is zo’n klein, gezellig event iets dat echt bij mij past. Hier zie je vaak dezelfde gezichten terug waardoor je echt een band opbouwt en samen met elke keer weer een aantal nieuwe gezichten geeft mij dit een vertrouwde sfeer. Dat is precies wat past bij mijn werk. Vertrouwen geven aan de mensen waar je mee praat.

Balcony Persons

Ik hecht veel waarde aan “mijn naam”. Daar ben ik trots op en die wil ik niet op het spel zetten. Hierdoor weten mensen wat ze aan me hebben en begrijpen ze wat ze kunnen verwachten als ze een beroep op mij doen. Hierdoor heb ik een aantal hele fijne mensen om mij heen verzameld die me vertrouwen en begrijpen dat ik dat niet zal beschamen, waardoor ze mij zonder twijfel aan kunnen bevelen bij mensen die zij spreken die wellicht interesse hebben in mijn dienstverlening.

Op mijn LinkedIn en website staan een aantal aanbevelingen die me heel goed hebben gedaan om het moment dat ik ze las. Je vraagt aan iemand een aanbeveling en soms komt daar zo’n mooie uit, dat je even stil staat bij wat je voor mensen hebt gedaan en hebt betekent.

En natuurlijk staan familie en vrienden achter mij, die zouden me van harte aanbevelen, maar van een “onbekende” betekent het vaak toch meer voor iemand die me wil leren kennen.

Ik kan niet echt één persoon of een paar personen aanwijzen als mijn Balcony Persons, ik probeer zoveel mogelijk mensen op mijn balkon te krijgen, juist door te zijn wie ik ben en duidelijk aan te geven wat mensen van me kunnen verwachten.

 

Rob Wittkampf | KernFacility

Website | LinkedIn-profiel

Balcony People Platform
Ik kom met plezier naar jullie netwerk omdat ik de persoonlijke aanpak, de structuur, de beperkte en daarmee de overzichtelijke groep mij zeer aanspreekt.
Balcony Persons
Jullie zijn beide zeer aansprekend in jullie ondernemerszin en alles met de menselijke maat…en er is niet één grootste Balcony Person. Wij deelnemers met jullie samen maken Balcony People tot de Balcony Person….

Doorgaan zo en ik ben en blijf jullie “Grootste Fan”.

 

Rob van der Post | RCP Photography

Website | LinkedIn-profiel

 

 

Balcony People Platform

De reden waarom ik graag naar de BPP-bijeenkomsten kom, is dat het een bijzonder vriendelijke, sociale, positieve en laagdrempelige netwerkgroep is, met aandacht en support voor elkaar, en daarbovenop ook nog eens interessante sprekers.

Balcony Persons

Mijn eigen Balcony Person is – naast mijn partner Judith natuurlijk – Peter Hurley én zijn HeadshotCrew community. Het zal je niet verbazen dat Peter Hurley een bijzondere invloed heeft gehad op het verloop van mijn carrière, en met zijn enthousiasme en strenge maar rechtvaardige kritiek heeft hij mij als fotograaf sterk helpen groeien en met een andere bril naar de wereld laten kijken. Ik ben blij dat ik hem heb mogen ontmoeten en met hem mogen fotograferen en van hem leren, en ik ben hem dankbaar voor de geweldige community die hij met de HeadshotCrew heeft ontwikkeld. Een community die in veel opzichten vergelijkbaar is met BPP, ondanks dat dit met name een virtuele community is: iedereen helpt elkaar met raad en daad, geeft oprechte feedback en advies, en helpt elkaar ontwikkelen.

 

Inge Parren | Parren HR

Balcony People Platform
De bijeenkomsten van Balcony zijn altijd inspirerend én gezellig! Precies de goede mix van inhoud en netwerken. De kleine groep en de samenstelling maakt dat iedereen zich vrij voelt om ook zijn vragen of zorgen in de groep te delen.  Ook mooi dat iedere maand een ondernemer een wat uitgebreidere pitch mag doen en tenslotte dragen ook de heerlijke hapjes en hartelijke ontvangst door RosoeFood bij aan de feestvreugde!
Balcony Persons
Mijn favoriete balcony person is Jeroen, mijn partner die me vanaf het begin heeft gesteund in de stap naar ondernemerschap, waarmee ik kan sparren en lachen als er eens iets niet gaat zoals gepland.

Erica Cacciuolo | De Menu Coach

Balcony People Platform
De bijeenkomsten van Balcony People is een ochtend met vrienden. De groep is klein en trouw waardoor je elkaar steeds beter leert kennen. Het gaat verder dan netwerken, het is als een gezellige avond bij de open haard, warm en welkom. Iedere maand wordt er voor een interessante spreker gezorgd waardoor je er elke keer weer iets van opsteekt. Je gaat sowieso met een dosis energie en inspiratie naar huis.
Balcony Persons
Mijn favoriete balcony persons zijn Fleur en Stephanie die elke maand weer vol passie en liefde de bijeenkomsten organiseren. Maar laten we RosoeFood niet vergeten die bij elke bijeenkomsten voor een heerlijk kopje koffie en hapje zorgen.

Niels Stuijfzand | EHCS

Website | LinkedIn-profiel

 

Balcony People Platform

Als je veel verschillende netwerken bezoekt is het ook leuk om onderdeel te zijn van, en bij te dragen aan, een groep ondernemers die maandelijks samenkomen om elkaar te versterken in het zijn van ondernemer. Een ongedwongen sfeer waarin jij jezelf kwetsbaar kan opstellen en niet bang hoeft te zijn om de mening of hulp van anderen te vragen. De Ondernemerspitch leert ons iedere maand een deelnemer zijn of haar bedrijf nog beter kennen. De wisselende gastsprekers geven inzicht in onderwerpen waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Samen zorgen dat je morgen weer een beetje beter bent dan gisteren. Dat hoeft niet alleen.

Balcony Persons

Op mijn balkon is plaats voor iedereen die mij helpt iedere dag een beter ik te worden. De toegankelijkheid en gastvrijheid van Rosoe Food zorgt ervoor dat bij Balcony People Platform iedereen mijn balkon vult. Zowel bekenden als nieuwe deelnemers brengen mij de inspiratie en kennis om te groeien. Daar ben ik dankbaar voor.

 

 

Anita van den Bosch – de Gier | RegelRecht Advies

Website | LinkedIn-profiel
Foto credits: Shoots & More

 

Balcony People Platform

Ik kom graag bij de bijeenkomsten van Balcony People, omdat het type ondernemer dat er komt mij erg aanspreekt. Hardwerkende mensen, die anderen graag willen helpen. We hebben allemaal wat voor elkaar over, we leren graag aan en van elkaar en we gunnen elkaar succes. De tips vliegen je om je oren. Inhoudelijke tips, tips voor marketing, juridische tips en ook tips voor andere netwerkbijeenkomsten. Het is ook nog eens gewoon ontzettend gezellig en iedereen is betrokken. Die betrokkenheid zie je ook terug in de reacties op LinkedIn: spontane foto’s en filmpjes worden gedeeld.

Balcony Persons

  • mijn ouders (Peter en Paula de Gier): hardwerkende ondernemers (wij hadden thuis twee groentewinkels in Delft) die niet bang waren en zijn om hun nek uit te steken en voor anderen op te komen en zaken te regelen. En altijd: afspraak is afspraak (en altijd ruim op tijd komen!)
  • mijn man (Gavin): zonder zijn steun lukt het me niet om alle ballen in de lucht te houden
  • mijn kinderen (Remy (16) en Noah (10)): vrolijk, eerlijk en puur. Mooi hoe zij dingen waarvan anderen zeggen ‘niet doen hoor, dat lukt toch niet’, gewoon op hun eigen enthousiaste manier wél doen (en dat het dan dus wel lekker lukt)
  • mijn patroon (mentor toen ik advocaat-stagiair was: Dick van der Klei): laat je niet gek maken, je bent slimmer dan je denkt en dat anderen zeggen (het is vaak jaloezie), nooit geschoten is altijd mis én fouten maken moet!

 

 

Isabelle Hulshof | Office Support First

LinkedIn-profiel
Foto credits: Barbara Koppe | Studio op de Kop / Koppe in Beeld

 

Balcony People Platform

Na jaren wikken en wegen ben ik per 1 maart 2019 de trotse eigenaar van mijn zelfstandige onderneming in management en office ondersteuning; Office Support First. Ondersteuning is mijn passie!

Al snel merkte ik dat ik behoefte had om met andere ondernemers van gedachten te wisselen over diverse onderwerpen die bij het ondernemerschap komen kijken.

Voor mij was het belangrijk om bij een netwerk terecht te komen waar ik mezelf kan zijn, inspiratie op kan doen, aan kennisverbreding kan werken en mijn netwerk kan vergroten met positieve andere ondernemers.

De maandelijkse bijeenkomsten van Balcony zijn hartelijk, laagdrempelig, inspirerend en oprecht. De afwisseling van de onderwerpen tijdens een bijeenkomst zijn verrijkend en zetten je aan tot denken.  Met een dosis aangevulde energie ga ik weer naar huis!

Balcony Persons

Ik heb een ontzettend groot balkon waar plek is voor mensen (en dier) die net als ik ondernemend, enthousiast en leergierig zijn.

Maar er staan altijd een paar mensen als pilaar op mijn balkon:

  • Allereerst mijn partner Ruud. Hij ondersteunt me altijd in alles wat ik doe en is daarnaast ook mijn sparringpartner en mijn financiële man binnen mijn onderneming.
  • Onze Berner Sennenhond Dommel. Het trouwe luisteren naar mijn ideeën en er voor mij zijn als ik thuis aan het werk ben.
  • Oscar van den Brink, wat een geweldige opdracht werd mij gegund in mijn prille bestaan als zelfstandige.