Terugblik | Donderdag 8 augustus 2019

Volle bak bij onze maandelijkse netwerkbijeenkomst. En ook nu weer vertrouwde en nieuwe gezichten! Onze community krijgt gestalte en groeit gestaag en daar zijn we best een beetje trots op.

Met elkaar zorgen we voor een ontspannen sfeer, de nodige humor en oog voor elkaar. 

En hoe leuk is het dan dat je naast het maximum aantal deelnemers ook gewoon het vaste programma kunt draaien, dus ook nu weer een inspirerende gastspreker, Niels Stuijfzand| EHCS! En uiteraard ook nu weer prachtige bloemen voor de gastspreker.   De bloemen worden iedere maand verzorgd door John van Bloemenkiosk Voorburg.

Wij mochten het ingelijste exemplaar van de PitchPoster onthullen en overhandigen aan Erica Cacciuolo, waarna zij ons in 5 minuten kennis liet maken met haar en haar bedrijf De Menu Coach. 

Om feedback geven over hoe men onze bijeenkomsten ervaart te stimuleren hadden we ook nu weer de winactie om het boek uit de boekenbrainstorm te winnen. Deze maand was dat ‘De slechtste ondernemer ooit’ van Stephanie haar mede-BNI-er Aqil Radjab. Iedere maand zijn we weer verrast, maar nu zelfs echt ontroerd door wat men met ons deelt en aangezien je altijd een keuze hebt: deze maand twee winnaars i.p.v. 1. Ook hier viel Erica in de prijzen, samen met Sandra Langenberg | Take The Plunge.

RosoeFood heeft ons zoals altijd weer opnieuw weten te verrassen met een heerlijk klein hapje tussendoor! Alleen dat al is echt het komen waard. Dus zet donderdag 12 september een ochtend netwerken maar vast (weer) in je agenda. De inloop is vanaf 9:00 uur en we starten om 9:30 uur. 

Onze bijeenkomsten zouden natuurlijk nooit zo’n succes zijn zonder onze fijne deelnemers, wij hebben onze ideale klant daardoor steeds beter voor ogen – waarvoor onze dank, en onze fijne business partners. 

Wil jij ook deel uitmaken van een groeiende groep ondernemers die elkaar in hun ondernemerschap supporten, waar men informatie, inspiratie, verhalen, achtergronden, ervaringen en onzekerheden met elkaar delen? Waar verbindingen ontstaan gebaseerd op de gunfactor én ook omzet uit voort komt? Kom het dan snel ook zelf eens ervaren! 

Aanmelden gaat wijzigen. We stappen over naar Eventbrite en gaan we nog uitgebreid communiceren, maar via ons contactformulier kun je natuurlijk altijd jouw interesse kenbaar maken. 

Terugblik | Donderdag 11 juli 2019

We hebben vandaag weer een top bijeenkomst gehad! Met dank aan alle aanwezigen, Carst Teiwes| Kortman Advocaten als gastspreker en Niels Stuijfzand voor de Ondernemerspitch. We kunnen je verzekeren dat als Carst het heeft over Algemene Voorwaarden je het écht een leuk en inspirerend onderwerp gaat vinden waar je direct mee aan de slag wil! Super! Zo leuk gebracht. Humor, waardevolle informatie en interactie weet Carst uitstekend te combineren.

Niels had 5 minuten spreektijd voor zijn bedrijf EH-CS, maar juist door mooie inzichten op gebied van Sales te delen presenteerde hij zich als dé go to person! Hij heeft het stokje voor de Ondernemerspitch & PitchPoster doorgegeven aan Erica Cacciuolo. Op 8 augustus 2019 verteld zij alles over haar bedrijf De Menu Coach

Middels het geven van feedback over onze bijeenkomst is het boek ‘Opdrachten binnenhalen met de Gunfactor Verhoger’ van Gertien Beijering gewonnen door Ingrid Voncken | IVphotography.

Het was een fijne en leuke setting, met bekende én nieuwe gezichten! Een compilatie van deze bijeenkomst kun je hier terugzien.

Terugblik | Donderdag 13 juni 2019

Afgelopen donderdag was alweer de vierde maandelijkse netwerkbijeenkomst en deze keer was Esther van Berk | De Visiegraaf onze gastspreker. Alle tips en inzichten die zij met ons gedeeld heeft over het vergroten van jouw omzet middels het inzetten van video hebben wij verzameld op de flip-over en omgezet naar een pdf-document, BBP – 13 juni 2019 Gastspreker Esther van Berk De Visiegraaf om nog even rustig terug of na te lezen.

De Ondernemerspitch werd deze maand gehouden door Richard Gregoire MfN | Gregoire Mediation. Richard legde op prachtige en ontroerende wijze de link tussen de zakelijke en emotionele kant van mediation bij echtscheidingen.

Alvin Leito | Tiiendemanns Group heeft met zijn feedback over onze bijeenkomst en de tip voor het snel connecten via LinkedIn met contacten in je directe omgeving via de app het boek “Handboek Spiegelogie” van auteur Willem de Ridder gewonnen.

Een compilatie van de foto’s kun je hier terugvinden.

Terugblik | Donderdag 9 mei 2019 

Stephanie heeft weer een mooie compilatie gemaakt van alle leuke foto’s van onze netwerkbijeenkomst bij Rosoefood! Er zitten echt prachtige foto’s tussen, dus zeker het bekijken waard! Deze vind je hier: Terugblik donderdag 9 mei 2019

Jan Boon | De Acquisitiecoach heeft als gastspreker op humorvolle (de vele lachende gezichten op de foto’s zijn het bewijs ) en inspirerende wijze belangrijke inzichten gedeeld over authentieke acquisitie. De prachtige bloemen zijn ook nu weer geleverd door Bloemenkiosk Voorburg

De heren Shifayed Abdoelhak, Reshm Murli & Dylan Romeo van Seven Lions Agency hebben tijdens de Ondernemerspitch alles verteld over hun passie: Grafisch Design en hoe zij daar invulling aangeven. 

Joy Bindraban heeft met zijn feedback over onze netwerkbijeenkomst het managementboek gericht op ondernemen uit onze maandelijkse boekenbrainstorm gewonnen: Human2Human: De Nieuwe Klantrelatie, van auteur Daniëlle de Jonge. Met dank aan Van Duuren Management. 

Daarnaast willen wij Robert, Soenita & Sarina wederom hartelijk bedanken voor de voortreffelijke ontvangst in hun Eethuis Rosoe. Naast de geweldig fijne samenwerking hebben ze ons en alle aanwezigen enorm verrast met hun Spaanse culinaire hapjes! Ook die foto’s moet je echt even gezien hebben!!

Uiteraard had niemand zo kunnen schitteren zonder publiek! Dus we zijn superblij met alle enthousiaste reacties, de onderlinge dynamiek en opkomst van iedereen die er bij was. 

Wij starten direct alweer met de voorbereidingen voor donderdag 13 juni. Ook daarvoor zijn alweer heel wat leuke aanmeldingen binnen, dus wees er snel bij!!

 

Terugblik | Donderdag 11 april 2019

Het was weer een ontzettend leuke netwerkbijeenkomst! Rosoefood zat helemaal vol en zorgde ook nu weer voor heerlijke koffie, thee, hapjes en lunchgerechten.

Kirsten van der Ham | Coach by Kirsten – Personal Trainer voor Online Marketing was onze gastspreker en hield een inspirerende en een op enorm leuke wijze interactieve presentatie over het verhogen van je conversieratio op LinkedIn. Joy Bindraban won de prijs van Kirsten om deel te nemen aan haar Masterclass ‘Leads genereren op LinkedIn’. De bloemen voor gastspreker Kirsten zijn verzorgd door Bloemenkiosk Voorburg, aan de Van Arembergelaan 18A te Voorburg.

Saskia Bultman-Beele| Legally Personal ontroerde met haar persoonlijke Ondernemerspitch waarbij ze de PitchPoster, heel mooi ontworpen door de eveneens aanwezige Janneke de Boer | Kom tot de kern, van deze maand in ontvangst mocht nemen.

Dylan Romeo | Seven Lions Agency won de Ondernemerspitch incl. PitchPoster voor de komende bijeenkomst en zijn collega Reshm Murli won met zijn feedback over hoe hij onze bijeenkomst had ervaren het boek ‘Vind je Waarom’ van Simon Sinek. De voorstelronde van alle deelnemers was op dit boek gebaseerd en het diende als onderwerp tijdens onze boekenbrainstorm.

Jan Boon | De Acquisitiecoach kwam deze maand al even de sfeer proeven en is onze gastspreker voor volgende maand (donderdag 9 mei).

Sneller dan verwacht, maar aangenaam verrast: Deze bijeenkomst was afgelopen weekend al helemaal volgeboekt, dus wil je er bij zijn volgende maand, meld je dan zo snel mogelijk aan.

De foto’s van deze netwerkbijeenkomst kun je hier bekijken: Terugblik donderdag 11 april 2019

 

Terugblik | Donderdag 14 maart 2019

Op donderdag 14 maart zijn we weer van start gegaan. Op een nieuwe locatie, RosoeFood, te Voorburg. Het programma is in opzet iets gewijzigd en duurt nu een half uurtje langer. Stephanie Osunwokeh is het team komen versterken en heeft zichzelf en haar bedrijf KIES Company voorgesteld in de eerste OndernemersPitch.  Ook hebben wij de PitchPoster als onderdeel van de Ondernemerspitch geïntroduceerd. Vervolgens heeft zij ook het gedeelte van de gastspreker voor haar rekening genomen en op inspirerende wijze inzichten en tips gegeven hoe je meer kunt bereiken in minder tijd.

De affirmaties hebben plaatsgemaakt voor een nieuw onderdeel, de boekenbrainstorm.

Iedere netwerkbijeenkomst is er een ‘Boekenbrainstorm” op basis van een managementboek voor ondernemers, waarbij in kleine groepjes een opdracht uit het betreffende boek wordt behandeld. Aan het einde is er een plenaire terug-koppeling en kun je het boek winnen door ons feedback te geven over de bijeenkomst! Deze feedback schrijf je op een envelopje, je visitekaartje er in en dichtplakken. Zo blijft het voor ons en alle deelnemers een verrassing van wie de winnende feedback komt, tot wij aan het einde van het programma de envelop openen en het visitekaartje er uit halen. Deze maand is het boek “Experttips voor effectief strategisch netwerken” van Jochem Klijn gewonnen door Jet Nijhuis | Gewoon Jet.

 

Met haar inspirerende feedback maakte zij een koppeling tussen de opzet van de bijeenkomst, het thema ‘Ambassadeurs’ van ons programma en uit het boek en de mogelijkheden die ambassadeurs kunnen opleveren voor je onderneming door je daar bewust van te zijn.

Ook de andere feedback die wij hebben gekregen bleek enorm waardevol en hebben al direct een aantal beslissingen genomen om de opzet verder te verbeteren, zoals de inlooptijd beter communiceren en een korte kennismaking introduceren aan het begin van het programma. Ook hebben we hele leuke positieve feedback gekregen over de opzet van het programma, de locatie en de ontzettend lekkere hapjes die RosoeFood heeft verzorgd tijdens de bijeenkomst en de grootte van de groep (de ruimte is voor max. 20 personen en er waren nu ongeveer 11 deelnemers). Heel erg leuk om te lezen, alle enveloppen te openen en te zien van wie welke feedback komt en te kijken hoe wij de feedback kunnen verwerken. Wij zijn iedereen die heeft deelgenomen aan de bijeenkomst en zijn/haar feedback met ons heeft gedeeld dan ook enorm dankbaar.

Hoewel er normaal gesproken in het programma maar 1 Ondernemerspitch per keer is, waren het er nu 2 en ook de komende maanden zal daar zo nu en dan nog even sprake van zijn. Door de onverwachte stop in 2018 zijn er nog een aantal toezeggingen van de Ondernemerspitch aan ondernemers die we ook nog het podium bieden. Daarnaast leek het ons een goed idee om onszelf (Stephanie & Fleur), Robert, Soenita & Sarina van RosoeFood en Janneke de Boer van Kom tot de kern (ontwerp PitchPoster) de komende tijd voor te stellen. De tweede Ondernemerspitch was deze bijeenkomst voor de oorspronkelijke oprichtster, Fleur Rhemrev-Hartgers met haar eigen bedrijf (naast Balcony People Platform) Verandering In Bedrijf.

Op 11 april a.s. houdt Saskia Bultman – Beele van Legally Personal (winnaar 2017-2018) dan eindelijk haar Ondernemerspitch. De PitchPoster bevat kernachtig alle relevante informatie over het bedrijf van de winnaar van de Ondernemerspitch om tot een concrete en heldere pitch te komen. Deze informatie wordt in overleg met de winnaar verwerkt in de template van de Poster, vervolgens gedrukt bij een drukker, ingelijst en onthuld en cadeau gedaan aan de winnaar tijdens de eerstvolgende bijeenkomst. Uiteraard verzorgen wij ook een digitaal exemplaar voor social media-doeleinden of gebruik op je eigen website. Je kunt iedere maand kans maken.

Uiteraard hebben wij ook rekening gehouden met een gedeelte van de tijd om te netwerken en was er ook tijd en gelegenheid om te netwerken tijdens de pauzes. Na afloop zijn wij samen met Aurélie Veltema, event manager & communicatie professional, en eigenaar van AVUE heerlijk blijven lunchen en hebben wij de bijeenkomst met Aurélie nog even geëvalueerd en hebben wij gebrainstormd over alle feedback.  Waarvoor onze dank, Aurélie! Niet alleen ontzettend gezellig, ook heel erg waardevol.

En als kers op de taart heeft Aurélie een prachtige recensie in de vorm van een blog geschreven over onze eerste netwerkbijeenkomst, welke je hier kunt lezen.

Wil je meer foto’s zien van deze bijeenkomst? Bekijk dan hier onze terugblik: Terugblik 14 maart 2019.