Het idee en de drijvende kracht achter Balcony People Platform

Balcony People Platform is ontstaan in 2017 om een alternatief te bieden ten aanzien van netwerkbijeenkomsten waar netwerken een hele zakelijke aangelegenheid is en waarbij de focus ligt op de onderneming en het middels je netwerk snel bereiken van je ideale/potentiële klant. Mijn idee is namelijk dat het veel leuker, interessanter en laagdrempeliger is om je medeondernemers als persoon te leren kennen en met elkaar te kunnen sparren en wellicht zelfs te kunnen samenwerken op vlakken die je anders niet eens voor mogelijk had gehouden. Met Balcony People Platform wil ik een bijeenkomst bieden waarbij iedere ondernemer welkom is, dus ook als je overweegt om te starten, net gestart bent of al lange tijd ondernemer bent. Maar ook als je in loondienst werkt, bijvoorbeeld als leidinggevende of vertegenwoordiger en beschikt over een ondernemersgeest ben je van harte welkom. Voorwaarde is wel dat je jezelf herkent in het zijn van een Balcony Person en dan heb je een hele leuke community aan Balcony Persons tot je beschikking!  

Samen met trouwe business partners en de fijne community waar Balcony inmiddels uit bestaat werk ik iedere maand hard aan het organiseren en neerzetten van dit unieke concept.

Hieronder een kleine indruk van mij als initiatiefnemer en eigenaar van het concept van Balcony People Platform. 


Fleur Rhemrev | Verandering In Bedrijf

Eigenaar/Oprichter/Organisator

Alles wat maar enigszins te maken heeft met processen, kwaliteitsverbeteringen en coaching on the job loopt als rode draad door mijn carrière. Vanuit de rol van meewerkend partner in het eigen bedrijf van mijn man Edwin, is de ambitie ontstaan om mijn eigen bedrijf te starten op het gebied van verandermanagement én om netwerkbijeenkomsten voor ondernemers te gaan organiseren.

In 2016 ben ik gestart met Verandering In Bedrijf (VIB) waarbij ik ondernemers ondersteun met kennis en kunde (tools, oplossingen) bij het doorvoeren van verander- en verbetertrajecten op het gebied van processen, communicatie en samenwerkingen. Zowel intern als extern. In 2017 kwam daar Balcony People Platform (BPP) bij en werd ook de ambitie voor het organiseren van netwerkbijeenkomsten werkelijkheid.

 

Doordat mijn langgekoesterde wens om mama te worden in 2018 in vervulling ging en ik begin dat jaar bevallen ben van een prachtige zoon Noah en een prachtige dochter Olivia heb ik mijn werkzaamheden voor zowel VIB als BPP on hold gezet en fulltime genoten van het moederschap en tijd genomen om te herstellen van een zware en intensieve zwangerschap en bevalling. Samen met onze Hayden-poes genieten mijn man en ik in Voorburg, aan de grens met Den Haag, van dit fijne, mooie gezinsleven.

Met name oud-leidinggevenden en oud-docenten, die nog steeds iedere stap uit mijn carrière blijven volgen, en mijn studievriend Maarten zijn voor mij toch wel hele speciale Balcony People