Maudi & Fleur

In januari van dit jaar hebben wij besloten om samen het initiatief Balcony People Platform  te starten gericht op ondernemers en van daaruit netwerkbijeenkomsten, workshops en trainingen te organiseren.

Maudi’s ambitie voor het geven van workshops en trainingen en de ambitie van Fleur voor het organiseren van netwerkbijeenkomsten, tezamen met de enorme klik die er tussen ons is ontstaan nadat wij elkaar slechts een paar keer hadden ontmoet, maakten dat het opzetten van een platform binnen twee maanden een realiteit werd.

Doordat wij elkaar zo goed aanvullen en aanvoelen is het daar niet bij gebleven; er heeft zich ook een hele filosofie ontwikkeld over wat wij willen uitdragen en overdragen. Plannen weloverwogen realiseren op een wijze die goed voelt!

Wij hebben elkaar voor het eerst ontmoet in oktober 2016, drie maanden voordat wij besloten samen te gaan werken, op de netwerkbijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers Ondernemers Vitamine van Machella Boot. Wij zijn absolute Balcony People van Machella en ambassadeurs van Ondernemers Vitamine! 😃

Maudi | MGB Creations

Schilderen en tekenen hebben altijd een belangrijke plaats in mijn leven gehad en nu was het tijd voor de volgende stap. Het creëren en uitrollen van kleurrijk werk als professional onder de naam MGB Creations en dus als ZZP-er. Welkom in de wereld van ZZP en alles wat er bij komt kijken!

Van het ontwikkelen van je werk, je marketing activiteiten, je administratie inrichten en netwerken! Een veelzijdigheid van bezigheden waar ik heel veel plezier in heb. Voor mij tekenend hierin is dat ik mezelf wil blijven en zijn.

 

Mijn unconditional supporter, mijn life coach in dit proces is mijn moeder.   Zij is echt 100% mijn Balcony Person. Een geweldige persoonlijkheid die je iedereen toewenst. En nog een aantal lieve familieleden en vrienden die een speciale plaats hebben in mijn hart!

love you

Fleur | Verandering In Bedrijf

Alles wat maar enigszins te maken heeft met processen, kwaliteitsverbeteringen en coaching on the job loopt als rode draad door mijn carrière. Vanuit de rol van meewerkend partner is de ambitie ontstaan om mijn eigen bedrijf te starten op het gebied van verandermanagement én om netwerkbijeenkomsten voor ondernemers te gaan organiseren.

Vorig jaar ben ik gestart met Verandering In Bedrijf waarbij ik ondernemers ondersteun bij het doorvoeren van verander- en verbetertrajecten op het gebied van processen, communicatie en samenwerkingen. Zowel intern als extern.

 

 

Familie, vrienden, maar met name oud-leidinggevenden en oud-docenten, die nog steeds iedere stap uit mijn carrière blijven volgen, zijn voor mij toch wel hele speciale Balcony People!