Nieuwsberichten

Juni 2019 | Events | Eerste MKB Werkgeversbijeenkomst

Naast onze maandelijkse netwerkbijeenkomsten zijn we ook gestart met het organiseren van events. Ook deze bijeenkomsten zullen in het teken staan van informatie en inspiratie opdoen en netwerken. Wij willen hiermee een nog groter publiek bereiken binnen het MKB, onze community vergroten en daarmee dus ook ons en jouw netwerk.

Op dinsdagavond 2 juli organiseren wij de eerste MKB Werkgeversbijeenkomst bij RosoeFood in Voorburg. Deze bijeenkomst staat in het teken van het optimaliseren van je bedrijfsvoering, hoe je je team meekrijgt, de werklast beheersbaar maakt én een goede werk- en privébalans creëert.

 

April 2019 | De tweede netwerkbijeenkomst meteen volgeboekt! 

Meld je maar vast aan voor donderdag 9 mei, want afgelopen weekend hadden we zelfs al een wachtlijst voor onze tweede netwerkbijeenkomst! 

 

Maart 2019 | De eerste netwerkbijeenkomst van 2019 was een succes! 


We kunnen terugkijken op een ontzettend leuke en geslaagde eerste bijeenkomst van 2019. wat fijn dat we weer gestart zijn! Nieuwe teamsamenstelling, nieuwe locatie, nieuwe programma-items zoals de boekenbrainstorm, de feedback-envelop en natuurlijk de onthulling van de PitchPoster bij de Ondernemerspitch! Uiteraard nog wel het informatieve onderdeel gastspreker, tijd om te netwerken en (goede) koffie! De flinke regen en wat technische tegenslag met de presentatie waren eveneens als vanouds 😉 
.  

Wil je meer weten over onze eerste netwerkbijeenkomst van 2019 en benieuwd naar de andere foto’s? Klik dan hier.

Door: Fleur, vrijdag 15 maart 2019

 

 

Februari 2019 | Het programma van 14 maart a.s. en de voorbereidingen vooraf! 

Samen met Stephanie Osunwokeh – van Buitenen ✪ KIES Company® en ⇢ Janneke de Boer ⇠ van kom tot de kern vanmorgen superleuk gebrainstormd bij Restaurant Gina in Leidschendam over de PitchPoster voor de maandelijkse Ondernemerspitch! Ook hebben we op 14 maart een hele leuke gastspreker! Wil je meer weten? Bekijk dan snel onze vlog!

 

 

 

Door: Fleur, woensdag 27 februari 2019

Februari 2019 | We nodigen je uit! 

Onze netwerkbijeenkomsten voor potentiële, startende en gevestigde ondernemers gaan op donderdag 14 maart a.s. weer van start op een hele leuke nieuwe locatie!

Wij willen dan ook iedereen enorm bedanken die met ons heeft meegedacht en/of hun locatie beschikbaar wilden stellen.

We hebben alle mogelijke locaties online even bekeken en raakten al snel in gesprek met een hele bijzondere locatie die perfect aansluit op onze wensen en het concept.

Wij verwelkomen je dan ook graag bij:

RosoeFood

Ter Cappellenstraat 6 | 2274 BZ Voorburg

De bijeenkomsten vinden iedere tweede donderdag  van de maand plaats van 9:30 tot 12:00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 5,- per persoon per bijeenkomst en is inclusief 1 kopje koffie of thee.

Tijdig aanmelden voor onze netwerkbijeenkomsten is, in verband met de ruimte, verplicht en kan via Meetup.com of onze Facebook-pagina.

Houdt er rekening mee dat er foto’s worden gemaakt tijdens de bijeenkomsten die op social media gebruikt kunnen worden als promotiemateriaal.

Wil je meer weten over de opzet van onze netwerkbijeenkomsten of de locatie? Klik dan hier.

Door: Fleur, donderdag 21 februari 2019

 

Februari 2019 | Een nieuwe start met een nieuw gezicht en een nieuwe locatie

Stephanie | KIES Company

Dit jaar gaan we eindelijk weer van start met nieuwe bijeenkomsten! Met een nieuw gezicht: Met veel enthousiasme zijn Stephanie Osunwokeh – van Buitenen en Fleur gestart met de voorbereidingen. Waaronder dus ook de zoektocht naar een nieuwe locatie.

Stephanie is werkzaam als zelfstandig ondernemer bij KIES Company en is als lifecoach gespecialiseerd in het helpen van ambitieuze vaders bij het combineren van carrière en gezin. Daarnaast is Stephanie een Balcony Person van het eerste uur! Welkom, Stephanie! Dat er snel vele mooie nieuwe bijeenkomsten mogen volgen en onze nu al leuke samenwerking er een vol uitdagingen, groei, ontwikkeling en succes mag zijn.

 

Maudi | MGB Creations

 

 

Maudi Bernadina | MGB Creations heeft besloten zich volledig te gaan focussen op haar kunst, waardoor het niet langer te combineren valt met Balcony People Platform. Je kunt haar schilderwerken bewonderen op mgbcreations.nl en waar mogelijk zal Maudi te vinden zijn op de netwerkbijeenkomsten van Balcony People Platform. Een echte Balcony Person! Dank je wel, Maudi voor de waanzinnig leuke brainstormperiode om het concept uit te werken, een hele mooie reeks netwerkbijeenkomsten en een fijne samenwerking.

 

 

Loic & Fleur | Restaurant Loic

Hoewel zowel Restaurant Loic als wij graag samen verder hadden gegaan, bleek dit door omstandigheden helaas niet mogelijk. We zijn Loic, Eric en hun team ontzettend dankbaar dat zij hun restaurant speciaal voor onze bijeenkomsten openden en hun fijne locatie heeft absoluut bijgedragen aan het succes van onze netwerkbijeenkomsten en ons concept!

Heb je (ideeën voor) een locatie dan horen wij graag van je! 

En uiteraard hopen wij je snel weer te mogen ontmoeten op een van onze netwerkbijeenkomsten. 

Door: Fleur, zaterdag 9 februari 2019