Netwerkbijeenkomsten

Onze netwerkbijeenkomsten voor potentiële, startende en gevestigde ondernemers gaan binnenkort weer van start. We zijn druk op zoek naar een nieuwe locatie. Ideeën zijn welkom!

De bijeenkomsten zullen vanaf dit jaar (2019) iedere tweede donderdag  van de maand plaats van ongeveer 10:00 tot 12:00 uur plaatsvinden.

Iedere bijeenkomst geeft er een ondernemer een presentatie of deelt zijn of haar expertise die relevant is met betrekking tot ondernemen in de breedste zin van het woord met als doelgroep mannelijke en vrouwelijke potentiële, startende en gevestigde ondernemers. Te denken valt aan het voeren van een administratie, belastingzaken, het opstellen en gebruik van algemene voorwaarden of bijvoorbeeld het gericht inzetten van marketing.

Lijkt het je leuk om een keer gastspreker te zijn, neem dan contact met ons op!

Om elkaar als persoon beter te leren kennen vinden wij het belangrijk om oprechte interesse te tonen in de persoon achter de onderneming. Dit bereiken wij door een informele setting te creëren waarbij men vervolgens met elkaar in gesprek gaat over waarden die horen bij en passen binnen de filosofie van het zijn van Balcony People en door ruimte te bieden om ongedwongen te netwerken.

Maandelijks wordt er door één ondernemer een Ondernemerspitch gehouden.

Janneke de Boer |  Kom tot de kern maakt hiervan een visual voor social media-/marketingdoeleinden.

Dit is op basis van loting. Als je je visitekaartje of contactgegevens inlevert tijdens de bijeenkomst, maak je automatisch kans. Voorwaarde is wel dat je de maand erop aanwezig dient te zijn, doordat er enige voorbereiding aan vooraf gaat. Iedere maand je pitch voorbereiden is bij ons dus niet nodig!

Het is onze overtuiging dat het leren kennen van de persoon achter de onderneming vanzelf leidt tot nieuwe potentiële klanten, maar belangrijker: tot ambassadeurs van jouw bedrijf en partners om mee samen te werken.

Wij willen graag dat onze netwerkbijeenkomsten écht toegankelijk zijn. Dat betekent dat we geen lidmaatschap of verplichte aanwezigheid hanteren, maar een lage toegangsprijs per bijeenkomst. De toegangsprijs bedraagt per bijeenkomst € 5,- per persoon.

 

 

Het zijn van een Balcony Person is het zijn van een support system. Iemand die oprecht enthousiast wordt van de ondernemersgeest van anderen en waar nodig aanspoort of constructieve feedback levert zodat plannen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Iedereen die deze filosofie aanspreekt is meer dan welkom! Wij hanteren dus geen maximaal aantal ondernemers per branche of beroepsgroep. Juist omdat wij er in geloven dat iedere ondernemer een eigen doelgroep heeft en daarmee dus zijn of haar eigen klanten aantrekt.

Houdt er rekening mee dat er foto’s worden gemaakt tijdens de bijeenkomsten die op social media gebruikt kunnen worden als promotiemateriaal.

Data netwerkbijeenkomsten

Wij hopen in maart 2019 weer te kunnen starten. Vooralsnog gaan wij uit van de volgende planning:

  • donderdag 14 maart
  • donderdag 11 april
  • donderdag 9 mei
  • donderdag 13 juni

Aanmelden voor onze netwerkbijeenkomsten kan, wanneer wij weer starten, via Meetup.com of onze Facebook-pagina.  We hopen je dan graag (weer) te zien!!

Locatie & Route

Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe locatie in de omgeving: Den Haag, Voorburg, Leidschendam